L’alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano reparteix les àrees municipals

0
313

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha formalitzat el seu equip de govern en el qual assumeix també les àrees d’Educació, Promoció del Valencià, Festes i la presidència del Consell Escolar Municipal. Les delegacions firmades per la nova alcaldessa de la ciutat atribueixen al regidor Pere Blanco les àrees de Cultura, Esports, Informàtica i les presidències dels consells municipals d’Esports i Cultura.

Pau Montalvá serà el responsable d’Urbanisme, Medi Ambient i Patrimoni, així com la presidència del Consell de Medi Ambient, mentre que Mar Pintor portarà les competències d’Hisenda, Igualtat, Infodona i Agermanaments. La regidora Anna Girbés gestionarà Benestar Social, Tercera Edat, Cooperació i Solidaritat, OMIC, la coordinació del Jutjat de Pau i la presidència del Consell de Benestar Social.
L’edil Asensio García s’encarregarà de Sanitat, Personal, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. A Antonio García li correspon portar les regidories d’Agricultura, Serveis Públics, Parcs i Jardins, Cementeri i la presidència del Consell Agrari.
Marc Vendrell portarà les regidories de Comunicació i Protocol, Participació Ciutadana, Treball, Ocupació i Formació i la presidència del Consell de Comunicació. Palma Egido serà la regidora d’Indústria, Comerç i Promoció Econòmica, Mercat, Turisme, Joventut i les presidències dels consells Econòmic i Social i Joventut.
Després de la firma de la resolució de delegació de regidories, l’alcaldessa, Marta Trenzano, ha destacat la necessitat d’actuar amb “transparència i eficàcia i mirar sempre pels interessos dels algemesinencs en l’acció del dia a dia del nou equip de govern municipal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here