La música brolla pels carrers i places d’Alzira

0
459

Gràcies a la Societat Musical d’Alzira (SMA) que va fer brollar ahir la música pels carrers i places de la ciutat els alzirenys conegueren un poc més els seus músics i la seua important tasca cultural.

La Festa de la Música és una celebració que es celebra a les grans ciutats europees des de fa alguns anys i que consisteix a traure la música al carrer. Així la SMA va aconseguir que tots els alzirenys gaudiren a l’aire lliure de xicotets concerts de tot tipus de música. L’objectiu d’esta festa no és altre que tota la ciutat forme part de l’escenari, per això decidiren fer diversos tipus d’actuacions en els punts més representatius de la capital de la Ribera com la Plaça Major, la Plaça de les Lletres Valencianes, el Carrer Major Santa Catalina, el Parc de la Marina Espanyola la Plaça Cartonajes i el Parc Pere Crespí.

L’esdeveniment cultural culminà per la vesprada a la Plaça Sant Joan i serà organitzat per comissió Falla Sant Joan, amb l’actuacuió de la Banda Juvenil, l’Agrupació Ibn Jafadja i la Banda de Música Villaconejos (Madrid) activitat organitzada per la comissió de la falla Sant Joan.

El públic assistent  ha aplaudit esta iniciativa i comminà a que la música brolle de forma periòdica per tots els indrets de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here