El Juvenil va ser l’estrela en el fí de curs de l’escola de la UD Carcaixent

0
219

El Juvenil que aconseguia l’ascens a 2ª la primera temporada de la seua recuperació va ser l’estrela de la nit en la que la UD Carcaixent va rendir homenatge a tots els equips de la seua escola. El tècnic Ico López aconseguí el miracle, mentre altre entrenador de la casa, Àngel va ser un dels més destacats de la vetlada en classificar en el sisé lloc el Cadet A en la primera temporada que militava en la 1ª Regional.

Un dels equips més ovacionats en el Poliesportiu Municipal fou l’equip femení que va rebre el reconeiximent dels més de 300 assistents al fí de de temporada de la UD. Entre els assistents es trobava el nou alcalde del municipi, Paco Salom, junt el regidor d’Esports i representants d’altres grups polítics com el PP, UxV i el PSPV.

El president del club Salvador Mengual es mostrà satisfet pel rendiment de l’escola i va agrair la presència de l’alcalde després d’uns quants anys d’ausència de la primera autoritat local en este destacat event de l’escola en el que tots elx components del futbol 8 van rebre el corresponent trofeu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here