La falla Albuixarres encendrà una traca a Alzira de Record Guinnes el pròxim 9 d’Octubre

26
727

La falla Albuixarres-Camí Fondo pretén arrebatar a Sueca el Record Guinnes de la traca valenciana més llarga encenent una a Alzira el pròxim 9 d’Octubre de 21.600 metres en el sector Tulell. La traca de Sueca, de fa 13 anys aconseguí, una llargària de 21.097 metres després que el foc no es tallara en més de tres punts, un requisit imprescindible perquè conste en el Llibre record dels Guinness.

La traca, que dispararà la Pirotècnia Crespo té un cost de 10.000 euros però la comissió fallera organitzadora de l’event pretén aconseguir uns 20.000 € amb una rifa per tal que els beneficis vagen a parar a l’associació Aspanion, segons ha revelat a Riberaexpress el seu coordinador Jaime Rossell.

Més de 20.000 assistents

«Volem que la gent conega els nostres costums i tradicions i al mateix temps pretenem ajudar als xiquets que pateixen problemes oncològics», segons Rossell que reclama l’ajuda de les empreses locals així com de l’Ajuntament. La falla Albuixarres-Camí Fondo recorda que la disparà de la traca de Sueca va atraure a més de 20.000 persones i en el cas d’Alzira es podria «superar» esta assistència.

Jaime Rossell i el seu equip preparen al voltant de la traca tot un seguit d’activitats, que van des d’un mercadet solidiari a l’actuació de la Muixeranga d’Algemesí, passant per una dansà,. una mascletà acústica, l’actuació de la Banda de la Societat Musical d’Alzira i un concurs de dibuix en el que participaran els distints col.legis d’Alzira que començaria un mes abans del 9 d’Octubre, data de la disparà.

Ribeaexpress

26 Comentarios

  1. Esta falla esta demostrando año a año que quiere ser un referente en cuanto a solidaridad.
    Mucha suerte en este nuevo proyecto

  2. Una genialidad. Seguro que esta falla lo consigue. ¿vais a entregar papeletas a otras fallas para que colaboremos con la asociacion?

  3. Por desgracia conozco la asociacion de Aspanion, es una ayuda muy grande la que realizan animando, ayudando y aconsejando a los padres y sobre todo a los niños con sus propuestas para ellos en esos dias tan duros de tratamiento y ingresos en la sala. Gracias Falla Albuixarres por llevar a cabo este proyecto para ayudar a tantos niños de la comunidad Valenciana que pasan por momentos muy dificiles ellos y sus familias.

  4. Amb l´esforç de tots de segur que es podrà dur a terme, els xiquets que pertànyen a eixa assosició ho mereixen, necessiten tot el nostre suport, ells i les families

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here