Paco Salom i Desiré Palma seran els únics regidors alliberats totalment a Carcaixent

5
486

L’alcalde Paco Salom i la primera tinent alcalde Desiré Palma seran els únics regidors alliberats de la corporació municipal de Carcaixent al llarg d’esta legislatura.El sou mensual de l’alcalde de 3.200 euros mensuals bruts és inferior al de l’exalcaldessa, Lola Botella i fins i tot al de Juan Albert segons assegura el propi Salom a Riberaexpress. Hi haurà un tercer regidor que estarà alliberat al 60%.

L’organigrama municipal estarà dividit en sis gran àrees:

Servicis Públics amb la primera tinent alcalde al seu capdavant Desiré Palma i on el regidor Ivan Martí serà l’encarregat d’Interior.

Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat que estarà coordinada pel segon tinent alcalde Vicent Albelda i en la que estarà també la regidora de Compromís Paula Lozano.

Benestar Social que estarà dirigida per Teresa Oliver.

Educació, Cultura i Esports, coordinada per la tercera tinent alcalde Rosa Nicolau amb el suport de Lurdes Castelló i de Vicent Albelda encarregat de la delegació esportiva.

Hisenda dirigida per Vicent Lluís Roca.

Promoció Econòmica que se la queda l’alcalde Paco Salom, qui a més ostentarà les delegacions de Relacions Intitucional i de Planejament Urbanístic. Mentre per a l’àrea de Comunicació i Coordinació el nou govern té previst contratar una llicenciada en Periodisme i Història.

Segons la primera autoritat local es produeix una «estalvi important» al reduir de cinc a quatre els organs col.legiats i de 13 a 11 les comissions informatives.

Pel moment cap altre grup municipal ostentarà delegacions, ni tampoc el de Gent de Carcaixent de Juan Albert que va votar a favor de Salom en la sessió d’investidura.

La Junta de Govern queda constituïda per 8 regidors de Compromís; Paco Salom, Desiré Palma, Vicent Albelda, Rosa Nicolau, Vicent Lluís Roca, Natxo Escandell, Teresa Oliver i Lurdes Castelló.

5 Comentarios

 1. No sé perquè, però crec que estos encara ens costaràn més pasta que els del PP.
  Dos lliberats al 100%, un altre al 60% i contratarà a una licenciada. Mare com està el pati.

 2. ¿ Y que fue de aquello…………….?
  https://www.riberaexpress.es/2015/05/25/paco-salom-oferira-delegacions-a-la-majoria-dels-partits-de-carcaixent-amb-representacio/

  Además , si el gobierno de Lola estuvo presidido por una falta de transparencia , esta gente aún quiere reducir más , si cabe , la información a los concejales de la oposición con la escusa de reducir gastos. Sr. Salom elimine usted de una vez por todas las comisiones informativas y así el pueblo se las ahorra , ya que el resto de grupos políticos no sirven para nada.
  ¡ Esto si que es populismo !

  Respecto al sueldo bruto que pretende cobrar el Sr Salom ( 3200×14=44.800) , toda una alcaldesa de Barcelona ( Ada Colau ) se queda en 37.000. ¡ Si Sr. Salom , usted pretende cobrar un 21% más que la alcaldesa de Barcelona ! Eso es lo que yo llamo dar ejemplo de austeridad. Pero bueno , Carcaixent se lo merece que tenemos más categoría que la 2ª ciudad de España ¿ no les parece ?. ¿ nos reímos o lloramos ?.
  Mucho me temo que este nuevo gobierno va a ser más de lo mismo , una continuidad de Lola Botella , aunque algunos ya nos lo imaginábamos.

 3. Sr. Salóm: Dos lliberats i un al 60%, a primera vista pareix excesiu. Així i tot s’entén que tindrà justificació. Deuría vosté fer-la pública si vol donar imatge de transparència i de actuar de forma diferent a la nefasta Dolores Botella. I, per favor, no es compare al que han fet en Alzira al respecte, això no te nom.
  Lo de contratar una periodísta, un luxe asiatic.

 4. Pensaem que el sr.salom es posaria un sueldo normal pero d’aixo res en lo endeudats que estem i despres d fer propaganda d lo q cobraba lola botella i el seu equip

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here