El primer plenari d’esta legislatura a Alzira aprova la Junta de Govern i les delegacions

0
454

El nou alcalde d’Alzira Diego Gómez ha presidit esta vesprada el primer plenari de la present legislatura al que han acodit 20 dels 21 regidors en registrar-se l’ausència de la portaveu del PP, Elena Bastidas. Un consistori que està format per 6 regidors de Compromís, 4 dels PSPV i 1 d’EUPV, entre els tres han fet l’equip de govern, a més de 8 representants del PP i 2 de Ciutadans.

Ha sigut uns sessió de tràmit en la que no han habut intervencions ni debat sobre cap dels temes a tractar que han sigut els següents;

Distribució de les delegacions:

La distribució del nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira queda de la següent manera:

Diego Gómez (Alcaldia i Comunicació). Membre de la Junta de Govern.

Isabel Aguilar (Vice- Alcaldessa; Festes, Turisme, Comerç i Patrimoni). Membre de la Junta de Govern.

Ivan Martínez (2n tinent alcalde, Ocupació, Recursos Humans i Organització, Promoció Econòmica). Membre de la Junta de Govern.

Aida Ginestar (3a tinent d’Alcalde; Cultura, Esports i Salut). Membre de la Junta de Govern.

Fernando Pascual (4t tinent d’Alcalde; Serveis Públics i Gestió urbanística). Membre de la Junta de Govern.

Albert Furió (5é tinent d’Alcalde; Economia, Hisenda i Joventut). Membre de la Junta de Govern.

Sara Garés (Seguretat i Projectes Urbanístics) Pep Carreres (Medi Ambient, Agricultura i Consum)

Marina Mir (Serveis socials i Polítiques d’Igualtat) Inmaculada Onrubia (Modernització, Règim Interior, Participació i Transparència) José Grau (Educació i Infància)

– Proposta sobre el règim de sessions del Ple de l’Ajuntament.
– Constitució dels grups polítics d’esta Corporació municipal i designació dels portaveus.
– Proposta sobre determinació del nombre, denominació, composició i matèries sotmeses a la seua competència, de les Comissions Informatives municipals.
– Dació de compte de la Resolució núm. 29 de l’Alcaldia, de 17 de juny de 2015, sobre designació de membres de la Junta de Govern Local, a l’efecte del seu coneixement pel Ple de l’Ajuntament.
– Dació de compte de la Resolució núm. 30 de l’Alcaldia, de 17 de juny de 2015, sobre nomenament de tinents d’alcalde, a l’efecte del seu coneixement pel Ple de l’Ajuntament.
– Dació de compte de la Resolució núm. 31 de l’Alcaldia, de 17 de juny de 2015, sobre delegacions d’àrea concedides a les senyores i senyors regidors, a l’efecte del seu coneixement pel Ple de l’Ajuntament.
– Dació de compte de la Resolució núm. 32 de l’Alcaldia, de 17 de juny de 2015, sobre delegació d’atribucions en la Junta de Govern Local, a l’efecte del seu coneixement ple Ple de l’Ajuntament.
– Dació de compte de la Resolució núm. 33 de l’Alcaldia, de 18 de juny de 2015, sobre la delegació a efectuar de l’Alcaldia a les senyores i senyors tinents d’alcalde i regidors per a la celebració de matrimonis civils.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here