El govern d’Ernesto Sanjuán s’oblidà de la Fira de la Cervesa

0
291

► L’exregidor de Turisme va ocultar que l’empresa hi havia comunicat fa temps que renunciava a organitzar l’esdeveniment i no va buscar alternatives

► El nou executiu municipal acorda amb els hostalers traslladar-la a una altra època de l’any i modernitzar el format per a fer-la més atractiva


La mala gestió de l’anterior equip de govern del Partit Popular de Cullera seguix aflorant, ara en forma de «boicot» al sector turístic. Una de les primeres sorpreses amb les quals s’ha trobat el nou executiu municipal socialista és la falta de planificació de la XIX edició de la popular Fira de la Cervesa, un esdeveniment que cada estiu atrau milers de turistes i veïns i que constituïx un dels grans atractius de la programació estival.

El govern municipal socialista ha descobert que l’anterior regidoria de Turisme, dirigida per Manuel López (PP), va rebre fa temps la notificació per part de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment que renunciava a organitzar-lo.

Esta informació fou ocultada deliberadament per l’exresponsable de la política turística, actual regidor del grup municipal popular en l’oposició, qui a més en una actitud absolutament irresponsable cap al sector turístic de Cullera es va quedar de braços plegats i no va buscar una alternativa per a evitar la desaparició de la fira.

Acord amb els hostalers

El nou alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha anunciat que l’equip de govern treballa ja per a recuperar la celebració de la fira, encara que donat el poc temps esta haurà de celebrar-se en dates diferents de les habituals.

En els seus primers dies al capdavant del consistori, el nou executiu municipal ha entaulat converses amb el sector hostaler i s’ha acordat que la fira, la qual tradicionalment se celebrava de dimarts a diumenge en la primera quinzena de juliol, es trasllade a una altra època de l’any i a més canvie de format per a modernitzar-la i fer-la més atractiva de manera que reba un nou impuls que la revitalitze.

Al principi, Mayor havia demanat als hostalers que es feren càrrec de la mateixa en les dates habituals, però en tractar-se del mes de juliol i estant ja al juny, els empresaris han sol·licitat que duga a terme més endavant «perquè els agafa ara amb molt de treball», ha assenyalat l’alcalde.

El també líder socialista lamenta les «males arts» del Partit Popular que pel que sembla s’ha dedicat a realitzar una política de «terra cremada» abans de deixar el govern en tindre la seguretat que no anaven a tornar a governar. «Però si lamentable ha sigut eixa actitud, més encara ho és que el PP use des de l’oposició els resultats de la seua pròpia mala gestió per a atacar a un govern que no porta en el càrrec ni una setmana. El PP no ha entés el missatge dels ciutadans i lluny de fer propòsit d’esmena continua maniobrant de forma lamentable contra els interessos de Cullera i del seu principal sector econòmic, el turisme», ha afirmat Mayor.

D’altra banda, l’alcalde ha destacat que existix una «excel·lent sintonia i enteniment» amb el sector turístic i ha augurat que la temporada estival que ara comença presenta unes perspectives molt positives i ha recordat que el nou govern té com a objectiu desestacionalitzar el turisme, canviar el model actual i convertir este sector en el motor econòmic que tire d’una recuperació justa per a tots.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here