Organigrama del nou govern de Cullera

0
334

► Sílvia Roca es convertix en la mà dreta de l’alcalde i ocuparà la primera tinença d’alcaldia a més d’Educació, Cultura, Protocol i Activitats Musicals

► Juan Vicente Armengot serà el segon tinent d’alcalde i dirigirà Servicis Econòmics, Urbanisme, Servicis Públics i Obres Municipals

El recentment proclamat alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha signat hui el decret de nomenament del nou govern municipal en el qual es repartixen les diferents àrees de gestió, es nomena als integrants de la Junta de Govern i als tinents d’alcalde.

Sílvia Roca Palomares, número dos de la candidatura socialista en les municipals com a independent, ha sigut designada primera tinent d’alcalde. D’esta manera, la també des d’ara portaveu municipal socialista, es convertix en la mà dreta de Mayor.

Roca, filòloga de professió, s’encarregarà de la gestió de les Delegacions d’Àrea d’Educació, Cultura, Protocol i Activitats Musicals. Mayor vol d’esta manera que un dels seus objectius primordials, rellançar la cultura i l’educació en el municipi, recaiga sobre la seua estreta col·laboradora, qui d’altra banda compta amb una dilatada experiència en el món de l’ensenyament a través de la seua implicació en projectes educatius.

Per la seua banda, l’enginyer Juan Vicente Armengot ostentarà la segona tinença d’alcaldia i ha sigut designat per a gestionar la Delegació d’Àrea d’Urbanisme i Medi ambient (que inclou la participació en entitats supramunicipals de gestió de residus, abocaments i cicle integral de l’aigua), Obres Municipals, Servicis Econòmics i gestió de Servicis Públics (on s’inclou la contractació del servici públic de recollida de residus sòlids).

Armengot és responsable de la gestió tècnica i econòmica del servici d’aigua potable i clavegueram de 18 poblacions a Egevasa i sobre ell recaurà el pes de la hisenda municipal, una de les àrees més delicades donada la situació econòmica que viu el consistori.

L’advocada Paqui Ortiz, amb una llarga trajectòria professional relacionada amb la defensa dels drets socials i que també va concórrer com a independent als comicis, adquirix especial pes en el nou executiu municipal socialista pel que fa a la lluita contra la pobresa, l’exclusió social i per la igualtat. Mayor li ha confiat la tercera tinença d’alcaldia i la responsabilitat de la Delegació d’Àrea de Servicis Socials, Residència de la Tercera Edat, Drogodependències, Igualtat i Règim Interior.

El quart tinent d’alcalde serà el regidor Salva Tortajada. El socialista, operari de professió, serà l’encarregat de la Delegació d’Àrea de Servicis Exteriors, Agricultura i Prado, Cementeri, Caça i la sempre important àrea de Platges.

Així mateix, l’advocada Mª José Terrades, que també s’estrena en la nova corporació, serà la quinta tinent d’alcalde i regidora responsable de la Delegació d’Àrea de Personal que englobarà la nova regidoria d’Ocupació amb ADL, Taller d’Ocupació, Escola Taller, a més de Servicis d’Agutzils, Falles i Policia Local. Terrades assumix una de les àrees que seran prioritàries per al govern municipal en la seua lluita contra l’atur.

Una altra de les àrees amb més pes per a la projecció econòmica del municipi ha recaigut en el sext tinent d’alcalde, l’empresari d’hostaleria Javier Cantos López, a qui se li ha confiat la Delegació d’Àrea de Turisme, Agermanament, Oci i Càmping municipal. L’objectiu del nou govern és reactivar i transformar este sector per a convertir-lo en el nou motor econòmic de la ciutat.

La sèptima tinença d’alcaldia l’ostentarà la pensionista Amparo Jover Colubi, encarregada de la Delegació d’Àrea de Patrimoni Municipal (inclòs l’històric i museus), Mercat i Omic, Centre de Discapacitats i Sanitat.

Ja fora de les delegacions d’àrea i de la Junta de Govern, l’encarregat d’estació de servici Javier Cerveró Palomares tindrà la Delegació de Servici d’Esports, Festes (inclosa la gestió de la plaça de bous municipal), Protecció Civil i Pesca.

A la tècnica administrativa Laura Simó Gisbert, Mayor li ha assignat la Delegació de Servici de Participació Ciutadana, Tercera Edat, Comerç i Joventut. El primer edil li ha atorgat a Gisbert una de les àrees que constituïxen el pilar bàsic de la seua proposta per a la regeneració democràtica en la localitat.

L’alcalde de Cullera ha avançat a més que en els pròxims dies l’organigrama municipal es reorganitzarà en quatre grans àrees de gestió que es dividiran de la següent forma: Hisenda i Servicis Administratius, Ocupació i Promoció, Servicis a les persones, i Ciutadania. L’objectiu és modernitzar, optimitzar i agilitar el funcionament de la nova Administració local de cara a l’assoliment de les metes marcades pel nou executiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here