Reclam presenta una col.lecció de contes sobre la flora i la fauna de l’Albufera

0
334

Ahir es va presentar a l’Albufera de València la nova col·lecció de contes de Reclam Editorial. Una col·lecció de contes que tracta de difondre de forma lúdica la flora i fauna del Parc Natural de l’Albufera, fomentant així les visites entre el públic infantil i la conservació del parc.

L’editorial riberenca va firmar a principi d’any un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València per tal d’organitzar un concurs d’il·lustració amb l’alumnat de 4t curs de l’assignatura Professionalització i ocupació en la il·lustració i disseny gràfic, de la carrera de Belles Arts. Els guanyadors del concurs, Fran Sebastián i Lorena Rentero, han tingut l’oportunitat de gaudir d’una primera experiència al món laboral i conéixer de primera mà la tasca d’il·lustració editorial.

A la presentació van participar els dos il·lustradors, Fran Sebastián i Lorena Rentero, Victoria Cano, professora de Belles Arts i José Segarra, director del Parc Natural de l’Albufera. L’autor del text, Josep Franco, no va poder assistir a l’acte per motius personals. El CEIP Ciutat de Cremona va poder gaudir de la primera presentació i, a més a més, l’editorial va fer entrega al centre d’un lot de contes per a les seues prestatgeries.

Reclam Editorial

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here