La prioritat del nou govern d’Alzira per a este estiu és que «cap xiquet passe fam»

1
515

El nou alcalde d’Alzira Diego Gómez, ha compartit el primer dia al capdavant del consistori amb la seua professió, mestre en el col.legi públic Víctor Oroval de Carcaixent, un fet que s’allargarà fins el pròxim divendres que finalitza el curs escolar.

Per poder arribar als dos llocs s’ha desplaçat hui amb el seu vehicle; a les 8 hores prenia el seu primer contacte amb les noves tasques municipals i una hora després impartia classe als alumnes de Tercer de Primària del Víctor. Una classe en la que ha explicat el funcionament d’Internet als menuts alumnes. Tots ells eren coneixidors que el seu mestre era també alcalde d’Alzira, algú d’ells manifestava «ha eixit en la tele», altres l’anomanaven ja president. Ha sigut una jornada escolar atípica en este centre de Carcaixent on ha rebut nombroses felicitacions per part de tota la comunitat educativa.

A les 11 i quart, Gómez presidia la primera reunió amb els seus tinent alcaldes; Isabel Aguilar i Ivan Martinez i amb la major part dels regidors que composen el nou equip de govern. Ha sigut una reunió de coordinació en la que la primera consigna era de la «garantir el funcionament del menjador escolar» al llarg de tot l’estiu, «que cap xiquet d’Alzira passe fam». Els responsables de les distintes àrees han  pres el primer contacte amb les seues delegacions.

Pel que fa a la polèmica de l’himne el nou alcalde ha manifesta a Riberaexpress que la seua interpretació «no constava en el protocol de l’acte elaborat per l’anterior equip de govern» i que l’himne «mai» es fica en els plenaris i la sessió d’investidura «és un ple més».

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Em sembla una informació prou objectiva. El que no entenc és el perquè d’una polèmica sobre un himne que pertany a una exposició. Personalment crec que és més valencià «La Muixaranga». de tota manera, segurament aquells que critiquen pot-ser no conèixen ni l’origen ni la lletra. Millor que ens centrem amb el que deia el nostre Alcalde Diego …»La meua ensenya és la lluita contra la descriminació i la pobresa»…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here