El nou govern sustituirà Alzira Social per una Agéncia Municipal de Lloguer

1
356

El projecte estrela del govern d’Elena Bastidas passarà  millor vida en la pròxima legislatura perqué el nou equip encapçalat per Diego Gómez té previst sustituir-lo per una Agéncia Municipal de Lloguer que proporcionarà vivendes, amb un lloguer social, a les famílies més necessitades aprofitant els nombrosos habitatges buits que hi han a Alzira. El nou govern significava que un miler d’estes cases són, en l’actualitat, propietat de distintes entitats bancàries.

Ésta és una de las prioritats del tripartit que s’ha proposat a més rescatar tots els servicis públics privatitzats «en la mesua que siga possible». El primer rescat per a la gestió públic serà l’ORA que la seua concessió culmina el pròxim mes de gener. Ajudar a les famílies local que pateixen pobressa energètica serà altra de les prioritats segon ha explicat el segon tinent alcalde Ivan Martinez (EU), que anuncià la pròxima creació d’un Viver d’Empreses i la disposició d’un Casal Jove al llarg de la legislatura.

El govern lamentà que el govern salient no consultara amb el nou la programació de les festes de Sant Bernat i en este aspecte la responsable d’esta àrea, Isabel Aguilar avançà que les dels 2016 seran programades per una comissió integrada per «entitats i associacions locals».

1 Comentario

  1. Esperem que el plà de les families també el sustituixquen, perque està molt mal fet a l’hora de puntuar i perque les families no poden tornar a agarrar-les, encara que estiguen morint-se de fam, agotant les prestacions mínimes i no tinguen feina des de fa molts anys!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here