EUPV i Compromís arriben a un «principi» d’acord per a governar en Alzira

2
376

Aquesta vesprada ha conclòs la reunió de Compromís amb EU per tal de definir els punts de l’acord programàtic que definiran les línies de treball prioritàries del nou govern, així com les línies principals de com funcionarà el nou equip de govern. L’acord al que han arribat les dues formacions centra les seues propostes en els aspectes de treball, més cobertura social i resposta a la situació del habitatge a la ciutat.

Mesures com la ficada en marxa del pla d’ocupació que entre altres, millorarà les borses de treball. La ficada en marxa dels menjadors d’estiu davant de la necessitat de tindre un conjunt d’actuacions per a ficar només es constituïsca el nou govern. La creació de la comissió de prevenció i actuació davant dels desnonaments i l’estudi de la ficada en marxa de la agència de lloguer municipal.
Aquest acord es sotmetrà a la ratificació de les assemblees de les dues formacions. Lamentem no haver comptat amb l’assistència del PSOE Alzira a aquesta reunió tan important i esperem que puguen incloure les seues propostes dintre del futur govern progressista de la ciutat.

L’Àrea Econòmica ha quedat dividida en dos delegacions; Ocupació i Recursos Humans, per un costat i Promoció Econòmica i Comerç per altre que seran adjudicades a EU i al PSOE. Mentre Festes, Turisme i Patrimoni són altres delegacions que, al parèixer, controlarien entre els quatre regidors socialistes.

2 Comentarios

  1. Felicitar al nuevo alcalde Sr. Diego Gómez.
    Y lo de la Vice-Alcaldesa para Sra Isabel Aguilar? Eso que significa? Que ganas de figurar como sea. Tanto criticar… y luego se les ve el plumero a todos.

  2. Enhorabona a Compromis y al Sr. Diego. També a EU i al seu regidor Sr. Ivan.
    Respecte al PSOE, és més del mateix, per tant res espere d’ells.
    Salut!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here