Compromís, PSPV i EUPV protagonitzen hui una reunió decissiva a Alzira

0
334

Compromís, el PSPV i EUPV faran hui dimarts la primera reunió conjunta des del 24-M per arribar a un pacte que els permiteixca governar la capital de la comarca. Algunes fonts consideren que pot ser decissiva davant la discrepància que mantenen valencianistes i socialistes per adquirir en propietat l’alcaldia d’Alzira al llarg de la legislatura.

Diego Gómez i Isabel Aguilar

El PSPV d’Isabel Aguilar, segona força més votada de l’esquerra amb 4 regidors reclamà ostentar, al menys, un any, la presidència del consistori. Reclamació a la que la coalició que encapçala Compromís (6 regidors) va contestar de forma negativa. Esta vesprada es veuran les cares per pendre a este respecte una decissió definitiva. Cas de no arribar a un acord i que tant Compromís com el PSOE votaren al seu candidat, la cap de llista del PP (8 regidories) Elena Bastidas ostentaria l’alcaldia per quarta legislatura consecutiva.

Pel que fa als acords programàtics es troben molt avançats, però la distribució de les delegacions no està massa desenvolupada i difícilment es concretarà hui, donat que la prioritat de la reunió és decidir la identitat del nou alcalde d’Alzira al llarg de la pròxima legislatura.

Lola Ortega i Paula March renuncien

Mentre, en la candidatura del PP van caiguent efectius; primer renuncià a l’acta de regidora, Lola Ortega i ara acaba de fer-ho l’ex fallera major d’Alzira, Paula March. A les dos els sustituixen dos cares ben conegudes, l’ex regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá i la responsable de Benestar Social, Xelo Martinez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here