Dos falleres políglotes Laura Gomar i Almudena Molina reinaran durant el 2016 a Alzira

0
561

Laura Gomar i Almudena Molina que reinaran juntes les falles i festes d’Alzira durant l’exercici 2015-16 tenen varies coses en  comú; a més de pertànyer a la mateixa comissió, Camí Nou, i d’estar compenetrades per haver sigut les seus falleres majors durant l’últim any dominen varios idiomes, encara que, pel moment, entre elles sols parlen en valencià.

Esta vesprada han sigut presentades com a úniques candidates al nou Museu Faller junt a les aspirants a les aspirants a les respectives corts d’honor.

Són set les xiquetes que opten a l’elecció de la cort d’honor infantil 2016: Inés Tortosa Evaristo, Anais Sierra León, Cinthya Clari González, Nerea Mateo Lluesa, Claudia Tárraga Calatayud, Carla Mateo Ibáñez i Nekane Heredia Aliño.

Les falleres que formaran la Cort d’Honor de la Fallera Major d’Alzira són: Marta Villalba Montalvá, Lara Pérez Climent, Nerea Ferrer Cabello, Jésica Balmaseda Monzó, Déborah Giménez Morillo i Lorena Ferrer Capellino.

Serà el proper dissabte 13 de juny, quan presidents i electors de les distintes comissions falleres de la ciutat, tinguen l’oportunitat de conviure i conéixer a totes elles, amb la finalitat que el dia 20 de Juny en el Gran Teatre d’Alzira, els presidents de les 34 comissions locals puguen emetre el seu vot en l’acte d’Elecció Oficial de les Falleres Majors d’Alzira, en el que també tindrán que votar a sis de les set xiquetes que opten a la cort d’honor infantil.

Laura, de 28 anys, és una publicista de professió, que ha viscut en Burdeos, Paris i La Haya, mentre Almudena, de 12 anys, a la que li agraden les Matemàtiques, acaba d’aprovar el curs de sisé de Primària en el British Schooll parla distints idiomes, fins i tot el xinés, encara que reconeix que no el domina. De totes formes la Crida, l’acte que més els agrada junt l’Ofrena, ja han avançat que la faran en valencià, segons han confessat a Riberaexpress, perquè tots els assistents la puguen entendre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here