El Juvenil A de l’Alzira supera el Real de Gandia (2-0) i puja a la Lliga Nacional

1
467

El Juvenil A de la UD Alzira ha derrotat esta vesprada el Real de Gandia (2-0) davant 1.500 espectadors al Suñer Picó  i ha pujat per cinquena vegada en la seua històrial a la Lliga Nacional Juvenil superant l’equip de la Safor que en el partit d’anada havia guanyat els de la Ribera per 2 gols a 1.

Adri anotava el primer gol en el minut 9 al botar de forma magistral des de fora de l’àrea un llibre directe, mentre Xuso feia el segon i definitiu en el minut 40 al rematar de cap una treta de cantó feta per Adri.

El conjunt de Xesco ha sigut prou superior al rival en el primer temps en el que aprofità les grans dimensions del Suñer Picó per penetrar per les bandes. En la segona s’ha mostrat més conservador però no ha passat cap angoixa la seua defensa tot i que l’incertessa del marcador ha fet ques els últims 45 minuts foren especialment emocionants.

La UD Alzira s’havia proclamat campió del seu grup en Primera Regional amb 74 punts, 90 gols a favor i només 37 en contra. A la pròxima temporada coincidirà en la Lliga Nacional Juvenil amb la UE l’Alcúdia que també ha pujat de categoria i amb el Racing d’Algemesí.

Molt d’ambient en la tribuna del Suñer Picó on s’han fet notar els seguidors del conjunt saforenc.

U D Alzira: Revert; Antonio, Canet, Chuso, Joan; Vicent Escrivà, Hervàs; Adri (Raúl Moraleda, 78′), Javi García (Raúl, 61′), Ángel (Santi, 70′) i Roberto (Paco Arnalte, 92′)

Real de Gandia: Ema; Álex (Mateo, 11) (Roger, 86′), Cristian, Pablo, Fran; Joan (Santi, 85′), Carlos (Santi, 86′); Jordi, Nico, Adrián Parra (Jorge, 55′) i Rolo.

Goles: 1-0 m. 9 Adri, 2-0 m. 40 Xuso

Àrbitre: Roberto González Álvarez,. Amonestà els jugadors locals Revert, Antonio, Chuso, Joan, Adri, Vicent Escrivà i als visitants Cristian, Ema, Carlos y Mateo. Expulsà a l’entrenador visitant Ángel Ayllón.

Xesco: «treball i il.lusió»

L’entrenador blaugrana Xesco explixcava a Riberaexpress al finalitzar l’encontre que les claus de l’ascens havien sigut «el treball i l’il.lusió» de jugadors i cos tècnic amb el suport de la directiva i de l’afició.

Respecte a l’eliminatòria amb el Real de Gandia explicà  que han sigut dos partits «molt diferents», en el de la Safor «ells utilitzaren les seues armes en un camp menut on el baló sempre anava per l’aire», mentre que en un terreny de joc «gran  com el Suñer Picó nosaltres hem aprofitat els nostres recursos». L’amplària del camp ha permitit que l’Alzira entrara bé per les bandes i desbordara sovint la defensa realenca.

1 Comentario

  1. Felicitar al equipo y cuerpo técnico , por este ansiado ascenso a categoría nacional, y en especial a xesco y diego por el trabajo realizado y la seriedad que
    han puesto , No hay techo para estos dos , conseguirán lo que se propongan, también a los chavales que se lo han currado, ahora a disfrutar y a pensar en la próxima temporadada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here