Alumnes del col.legi L’Encarnació presenten el projecte «L’Aparador Esportiu de Sueca»

0
253

En esta web oferixen detalladament tota l’oferta esportiva del municipi, així com una gran varietat de rutes verdes

El col·legi L’Encarnació ha presentat un projecte educatiu, amb el nom de L’Aparador Esportiu de Sueca, en el qual els alumnes d’ESO i Batxillerat han realitzat un exhaustiu treball de camp per a oferir als ciutadans, a través d’una pàgina web, tota l’oferta esportiva del municipi i una varietat de rutes verdes. Es tracta d’un projecte educatiu global que pretén fomentar la realització de pràctiques educatives saludables en l’entorn natural local. “Hem estudiat les diferents instal·lacions esportives que existixen en la ciutat, els diversos entorns on es pot practicar esport i, a partir d’ací, s’oferix informació sobre les instal·lacions públiques i privades, horaris, preus… Al mateix temps, s’ha creat un entorn de rutes verdes de diferents longituds on s’informa sobre el tipus de paviment, l’accessibilitat i alguns punts d’interés”, va explicar el professor del centre, Marc Lloret.

A l’acte de presentació d’este projecte va acudir la regidora d’Esports en funcions, Teresa Ribes, qui va valorar molt positivament esta iniciativa, “m’ha sorprés i m’ha agradat molt. És un projecte molt interessant i una eina molt útil. Els polítics estem per a escoltar els ciutadans i què millor que fer-ho amb esta gent jove que ha treballat tant per a recopilar totes estes dades”. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l’Aparador Esportiu de Sueca, dividida en tres blocs: Activitat física, Instal·lacions esportives i Rutes verdes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here