Robert Martinez (PSPV): «La llista més votada és la que té que governar en cada ajuntament»

1
370

L’ausència de majories absolutes davant el repartiment de regidories entre diverses forces polítiques als ajuntaments de la comarca ha forçat a negociar als seus representants fins el punt que encara no ha eixit fumata blanca en cap dels 27 municipis afectats de la comarca. Només set consistoris en pobles ben menuts pot governar una força sense la necessitat de recòrrer a cap pacte. El PP governa amb majoria absoluta en sis poblacions, mentre el PSPV és la llista més votada en 10 i Compromís en 8.

A este respecte el secretari comarcal socialista de la Ribera Alta, Robert Martinez, ha deixat ben clar, hui a Alzira, que «la llista més votada en cada municipi és la que ha de governar», front propostes com «la de canviar cromos». Martinez ha demanat «coherència» a tots els partits implicats en estes negociacions i ha rebutjat a fons qualsevol pacte amb el PP.

Mancomunitat reivindicativa

Pel que fa a la Mancomunitat de la Ribera Alta, Martinez assegurà que a partir d’ara tindrà «un perfil més polític i reivindicatiu» després que només fora una entitat»gestora de servicis» durant els anys que ha estat regida pel PP.

1 Comentario

  1. Robert, le has explicado esto a tu compañera de partido en Alzira Isabel Aguilar?. Parece que tiene dificultades para entender esto!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here