Aguilar (PSPV): «Ostentar l’alcaldia d’Alzira és un dret que ens han donat els alzirenys»

3
457

La candidata a l’alcaldia d’Alzira pel PSPV, Isabel Aguilar, ha explicat hui perquè vol alternar, amb Compromís, la presidència del consistori local; «és un dret que ens han donat els alzirenys en les urnes, anem a reivindicar este dret fins el final». Riberaexpress avançà hui que Aguilar ha reclamat l’ostentació de l’alcaldia de la capital de la Ribera durant un any, mentre Compromís els ha manifestat la seua negativa, en les dos reunions manteses, en ser la força d’esquerres més votada.

Aguilar ha afegit que els socialistes «estem obert a tot tipus de negociació» després d’aclarir que «Alzira ha votat un govern d’esquerres no un govern de Compromís».

Programa de govern únic

Tot i este entrebanc les tres forces polítiques han acordat crear un grup de treball, a banda de les respectives comissions negociadores, perquè consensue «un únic programa de govern». A este respecte Aguilar ha destacat les «nombroses coincidències» en els programes dels respectius partits que pretenen governar Alzira; Compromís (6), el PSPV (4) i  EUPV (1).

3 Comentarios

  1. anda!! os hemos votado poneros de acuerdo y fuera personalismos! la lista más votada debería tener la acaldia, y luego repartir las demas regidorias de acuerdo a vuestras carreras, o vuestra formación. Necesitamos estabilidad. Gracias

  2. La Sra Aguilar quiere la alcaldía porque así lo han decidido los alzireños. PUES NO. La mayoría han votado para que siga gobernando el PP (recuerdo: lista más votada). Cuantas ganas de poder ¡¡¡ Por esa regla de tres el Sr. Ivan Martínez podría reclamar también otro año.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here