L’alginetina Paula Martí es proclama campiona de la Comunitat en càlcul mental

0
513

 

Amb només 10 anys i cursant quart de Primària, l’alginetina Paula Martín Barea continua acumulant trofeus i reconeixements en l’àmbit del càlcul mental. El 2013 es va proclamar a Castelló subcampiona de la Comunitat Valenciana i a Madrid subcampiona d’Espanya. El  2014 va aconseguir el títol de campiona de la Comunitat Valenciana i subcampiona d’Espanya. Aquest any i competint en el nivell 8, Paula ha aconseguit el títol de campiona de la Comunitat Valenciana d’Aloha Càlcul Mental Aritmètic. El passat 30 de maig va competir a Màlaga fent 70 càlculs en 4 minuts i 30 segons, un resultat que li va permetre quedar tercera d’Espanya. L’Aloha és un programa de desenvolupament mental adreçat a xiquets d’edats compreses entre els 5 i els 13 anys.

ALOHA Mental Arithmetic potencia la intel·ligència gràcies a un programa educatiu basat en tres eines clau: càlcul amb àbac, aritmètica mental i jocs didàctics.

En el campionat d’Espanya a Màlaga van assistir prop de 600 xiquets i xiquetes.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here