Enric Pallás de l’IES Rei en Jaume d’Alzira guanya la XX Prova Cangur de Matemàtiques

0
572

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els enunciats els prepara l’associació Le Kangourou sans Frontières, en una reunió internacional que per al Cangur-2015 s’ha celebrat a Puerto Rico, on la Societat Catalana de Matemàtiques participa amb representació pròpia i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l’equip directiu de l’associació. Així els participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d’una hora i un quart per intentar resoldre’ls.

L’ alumne Enrique Pallás Escrivá  de l’ IES  Rei En Jaume de Alzira ha rebut el passat 28 de maig en l’Aula Magna de la Universitat d’Alacant l’entrega del premi del nivell 1 de les Proves Cangur de Matemàtiques del País Valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here