Notable èxit del concert solidari de la Banda Simfònica d’Alzira amb Botifarra

2
411

El Gran Teatre es va omplir ahir de gom a gom davant el Concert de Primavera de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira i l’actuació del cantautor valencià, Pep Gimeno «Botifarra».

En primer lloc, la Banda Simfònica de la SMA interpretarà dos pasdobles “Gloria d’abril” i “Rotllo i canya”. En segon lloc, la Simfònica de la SMA i Pep Gimeno interpretaran obres com “La granaina de tio Palero” o“El casamiento de Maria la Xapa”.

Botifarra va deleitar amb un ample repertori del seu cançoner valencià i arrancà nombroses riatlles en donar mostres  del seu característic humor.

El Concert de primavra va ser a més benèfic donat que la recaptació era íntegra per a l’Hogar Sta. Teresa Jornet.

Presentat l’acte per Alfonso Rovira, entre els espectadors cal destacar la presència del diputat al Congrés d’EUPV, Ricardo Sixto i de l’exdirigent d’esta formació Gloria Marcos a més dels alcaldables de Compromís, Diego Gómez i d’EUPV, Ivan Martinez i del regidor en funcions socialista, Fernando Pascual i del regidor de Cultura en funcions, Carlos Correal.

2 Comentarios

  1. senc tindre que fer este comentarios pero com a president de la Societat Musical d’Alzira he de dir que al meus costar a mes de Fernando Pascual estaba Carlos Correal regidor de Cultura en funcions.

  2. Moltes gràcies Camilo per l’aclaració, però uns instants abans de l’inici del concert, tal i com recull la foto, el regidor de Cultura en funcions, Carlos Correal no havia arribat. Disculpes i al César el que és del César.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here