La directiva de l’Alzira ha renovat ja a sis jugadors

0
319

La directiva de la UD Alzira que presideix Javier Pérez ha renovat ja a mitja dotzena de jugadors de cara a la pròxima temporada. El primer va ser el guardamet Vicent Flor i tot seguit s’ha assegurat la presència per a la pròxima temporada del davanter Brian, dels migcampistes, Luis Garcia, Ducó i Vicent Gisbert, a més del defensa Kike Soler.

El defensa central Joan Onrubia està per la llavor de quedar-se tot i que la última decissió la té el tècnic Dani Ponz que intentarà pujar a l’equip a l 2ª divisió B. Enguany  els directius blaugranes incrementaran la partida destinada a la plantilla després d’acabar de pagar este estiu el deute als jugadors de fa tres tem porades.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here