Isabel Aguilar: «Bastidas ha perdut les eleccions per la seua desídia, sobèrbia i prepotència»

6
338

L’alcaldable socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, té molt clares les causes per les que Elena Bastidas ha perdut l’alcaldia després de 12 anys presidint este consistori; «l’important treball fet pels tres partits de l’oposició al llarg de la legisltaura i la desídia, sobèrbia i prepotència» de l’actual alcaldessa en funcions. A més considera que les sigles del PP, «estan totalment cremades en ser sinònim de corrupció i de malagestió».

Aguilar detalla que Compromís, el PSPV i EUPV «han fet una de les oposicions més dures que conec ací a Alzira» i a més l’electorat «ha premiat el treball dels tres en el nostre cas hem presentat 1.500 iniciatives en quatre anys». Per contra considera que «Bastidas s’ha confiat i li ha perdut el respete a la ciutadania i ha patit el desgast seu i el de les sigles».

Moltíssimes felicitacions

Aguilar recibix a Riberaexpress en una cèntrica cafeteria d’Alzira amb un somriure d’orella a orella i sense més preàmbul comença l’entrevista dient; «estic molt contenta perquè em complit l’objectiu de governar en un pacte d’esquerres, reconec que he rebut moltíssimes felicitacions, alguns veïns em preguntavem però haveu guanyat no?» i la jove historiadora de l’art els explicava que «anavem a fer un pacte d’esquerres».

Reconeix que seu vo passar molt mal la nit electoral durant l’escrutini; «patia la soledat del líder davant tant responsabilitat» comenta i és que, amb només 26 anys era la primera vegada que encapçalava la candidatura socialista d’una ciutat valenciana tan important com Alzira. La prova del seu èxit, davant la pèrdua de vots i regidors pel PSOE en tots els municipis relevants, ella no sols ha mantés els 4 regidors sinò que ha incrementat el nombre de vots respecte als anteriors comicis. Així ha sigut felicitada tant pel secretari comarcal Robert Martinez com pel president provincial, José Luis Àbalos. Mentre apura un café del temps  assegura sentir-se «realitzada» perquè «m’agrada la política» i a més «molt orgullosa» de ser el polític alzireny més jove en un govern local.

Em donava igual ser o no l’alcaldessa

La seua joventut li porta a manifestar que «em donava igual ser o no l’alcaldessa el que volia sobre tot és que governara l’esquerra». I és que era habitual que durant la campanya s’acostaren persones expresant la seua delicada situació; «no puc menjar, em teniu que ajudar, Isabel necessite que governes». I per tant «ara els que tenim que fer és estar al costat dels més necessitats del nostre poble».

Aguilar reconeix que Alzira serà governada amb «la fusió dels tres programes» però que ella té clar que va a defensar a capa i espaça tres de les seues principals propostes; els 426 euros a les famílies amb exclusió social, els llibres gratuïts i l’eliminació de l’ORA.

Alzira Social feia rics als més rics 

El projecte estrela del PP local Alzira Social «no és viable» segons la candidata socialista perquè «està fent rics als més rics» referint-se als bancs, un aspecte en el que han coincidit al llarg de la legislatura els tres partits de l’oposició més partidàries de consegjuir «lloguers socials» per a les famílies desnonades per la crisi econòmica. Aguilar ha insistits en que la seua foramció no té «cap interés en adquirir el cine Colón», i ha tornat a criticar a Bastidas el seu afan inaugurador al recordar que l’Oficina d’Atenció al Ciutadà serà ficada en marxa pel nou equip equip de govern. Una OAC molt polèmica donat que va desplaçar de la seua ubicació a l’Escola Permanent d’Adults en la que l’alcaldessa va ser fortament contestada tant per la comunitat educativa de l’EPA com pels tres partits de l’oposició.

Apasionada historiadora

No és mulla respecte a l’àrea municipal que li agradaria regir però davant la insistència comenta la jove historiadora; «m’apasiona la història, tinc debilitat pel patrimoni històric i artístic de la meua ciutat». Acabada l’entrevista i només eixir al carrer rep l’enèsima felicitació d’una veïna esta apasionada alzirenya de la política i del patrimoni d’Alzira.

Per cert és nota que ja mana, el titular de la cafeteria ens ha convidat als dos.

Riberaexpress

6 Comentarios

  1. Sense cap ànim d’ofendre ni atacar ningú, per favor, reviseu l’ortografia, sou un mitjà seriós de comunicació local, que es note. Tots podem tindre errades i alguna falta menor, però hi ha unes quantes que fan mal als ulls.

  2. Creo que habría que recordar a la Sra Aguilar, que la Sra Elena Bastidas no ha perdido las elecciones. El PP ha sacado 8 concejales, Compromís 6 y el Psoe 4.

  3. Sumes como sumes el partido más votado es el PP. A partir de ahí todo lo demás son historias. A la otra que se presenten con las siglas Compromís-PSOE-IU

  4. Sr. Jorge. Evidentemente usted puede opinar libremente sobre cualquier partido político, pero no entiendo porque rápidamente se va a los insultos hacia el pp y encima habla de «vosotros». Quien le ha dicho que pertenezco al PP , o que le haya votado? Simplemente intento ser objetivo. Si analiza un poco la campaña política en Alzira puede adivinar que es imposible que el PP pacte con algún otro partido. Ha visto los programas electorales de cada partido? Solo hay que dar un vistazo para ver que no puede haber pacto alguno

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here