Marta Gómez i Claudia Gamero falleres majors de Pere Morell

0
859

La Falla Pere Morell ja compta amb tots els seus càrrecs honorífics per al present exercici.

Aquest any la xiqueta Claudia Gamero Hernández ha sigut nomenada com Fallera Major Infantil, repetint així l’experiència de l’any passat junt a Víctor Gómez Llorens com a President Infantil de la comissió, que també torna a viure el seu càrrec, i comparteixen l’any amb la germana de Víctor, Marta Gómez Llorens, que ha segut nomenada Fallera Major de la comissió per al present exercici. Tots ells entren amb moltes forces i mostraren la seua il·lusió de ser representants d’aquesta comissió que dia a dia treballa pel món faller.

El càrrec de president recau per segon any consecutiu en Fran Pozo Peña, que va mostrar el seu orgull de poder comptar amb la figura de tots els càrrecs oficials i de compartir amb tots ells el seu segon any de presidència per al que ha sigut elegit un any més per unanimitat dels membres de la comissió.

La Falla Pere Morell, des d’aquest espai agraeix de tot cor als seus representants que ja han mostrat la seua estima al món faller, i espera que tinguen un any meravellós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here