Alginet rendix homenatge als campions del Cadet A

0
443

L’equip de futbol Cadet de la UD Alginet va rebre divendres per part de l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, i del regidor d’Esports, Salvador Escutia, la insígnia del municipi en reconeixença del seu treball esportiu de la temporada 2014-2015.

Els 18 jugadors Andreu Beltrán, Emilio Boix, Borja Fernández, Rafa Nogués, Sergi Castells, Rubén Navarro, Pablo Murciano, Adrià Cervera, Christian Benítez, Rubén Miralles, Luis Milla, Adrian Pérez, Dídac López, Andreu Pastor, Josep González, Ivan Pelufo, Adrián Brines i Gerard López, acompanyats pel seu entrenador Jose Granell, el delegat Miguel José Martínez i el coordinador de futbol 11, Abelardo Navarro, van assistir l’acte de reconeixença del bon treball esportiu del cadet de la UD Alginet.

Els campions de la Ribera s’enfrontaran al Xàtiva FB a doble partit per decidir l’equip que puajarà a la categoria autonòmica. El primer partit es disputarà el pròxim dissabte a les 7 de la vesprada a la capital de la Costera i el segon i definitiu a Alginet una setmana després.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here