Martinez (EU): «La nostra participació en el govern d’Alzira dependrà del programa»

0
393

El candidat a l’alcaldia d’Alzira per EUPV, Ivan Martinez, ha condicionat la seua participació en el futur govern local a que «el programa siga veritablement d’esquerres». Martinez ha valorat «positivament» la continuitat del seu escó donat que ha incrementat el vot respecta als anteriors comicis locals.  Diego Gómez de Compromís i Isabel Aguilar ja han manifestat, clarament, la seua voluntat de fer un pacte progressista que deixaria sense l’alcaldia a la popular Elena Bastidas que ha presidit este consistori durant els últims 12 anys.

Ivan Martinez, que té una sensació «agredolça» per no estar representada la seua formació en les pròximes Corts Valencianes, ha manifestat al llarg de la campanya per activa i per pasiva que «amb els nostres vots no governará el PP ni per acció ni per omissió».

En declaracions fetes hui a Riberaexpress el regidor d’EUPV confia en que el 24-M  «haja sigut el final de les polítiques de la dreta a Alzira».

Compromís (6) i el PSPV (4) necessiten a EUPV (1) per governar amb majoria absoluta davant els 10 escons que sumen entre el PP (8) i Ciudadanos (2).

Agraïment

EU-Alzira volem agrair els 1.449 votants que han donat suport a la nostra candidatura, així mateix a tota la militància i tota la gent que han fet possible la campanya electoral.
EU-Alzira hem obtingut el seu millor resultat en unes municipals des del 1999, i hem incrementat en més de 200 vots respecte 2011 (un 16% més).
Des d’EU-Alzira valorem que hem realitzat un notable esforç i que la ciutadania l’ha sabut reconéixer, malgrat el mal resultat a nivel autonòmic. Des del nostre col·lectiu continuarem lluitant per portar a terme polítiques d’esquerres a les institucions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here