Compromís tanca la campanya a Carcaixent amb sopar i festa

0
353

Compromís per Carcaixent finalitzà anit la campanya electoral amb una festa en la plaça de Miguel Hernández,  amb sopar, i parlaments de Rafael Oliver (secretari comarcal del BLOC) i Desirée Palma i Paco Salom, segon i primer de la candidatura, respectivament.

Rafael Oliver va fer un repàs a la campanya realitzada, i a l’esforç dels últims anys per anar fent créixer el col·lectiu i formar-lo, fins el punt de deixar-lo en condicions de situar-lo en primera línea per aconseguir el govern municpal a partir d’este 24 de maig.

Per la seua banda Desirée Palma, en una intervenció més política, va desgranar aspectes diversos de la campanya i va valorar comportaments i temes xocants de les candidatures que concorren a estes eleccions, com la falta de realisme, el desconeixement de la realitat municipal, i l’intent del candidat del Partit Popular per desmarcar-se dels últims 16 anys amb Lola Botella.

Finalment el candidat a l’alcaldia Paco Salom va optar per una intervenció en clau interna, centrada en l’agraïment als membres del col·lectiu i altres persones que des de diferents àmbits han col·laborat intensament perquè Compromís siga hui en dia la força preferida per a la gran majoria de votants. Així mateix va aprofitar l’ocasió per fer una crida a la joventut i a favor de la joventut, perquè s’implique el la política, i eviten que altres decidisquen i actúen per ells.

L’acte va acabar amb l’actuació del grup de rock Perversió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here