EUPV conclui hui la campanya comarcal a Algemesí

0
394

L’acte final de campanya comptarà amb la presència del candidat algemesinenc a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco

La candidatura d’EU-Algemesí conclourà aquest divendres, a les 19 hores i en el Casal Fester d’Algemesí, els actes comarcals de campanya. Per a Pere Blanco “han sigut unes setmanes molt intenses degut a l’esperança i la il•lusió que desperten unes eleccions com aquestes, on per primera vegada podríem recuperar Algemesí amb propostes de sentit comú i encaminades a millorar la situació de la majoria dels nostres veïns”.

En l’acte públic, a més de les intervencions del candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco i del candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Pere Blanco, també escoltarem a Agustí Cerdà (president d’ERPV) i a Pura Peris (Els Verds) que formen l’anomenat Acord Ciutadà i que es presentarà per als comicis autonòmics d’aquest diumenge.

Des d’EU-Algemesí remarquen la importància d’aquest últim acte en què “cal contagiar els ànims del col•lectiu i dels simpatitzats a la resta de la gent que encara no té decidit el seu vot i que en última instància, decidirà si hi ha canvi a l’Ajuntament d’Algemesí i a la Generalitat Valenciana o si pel contrari haurem de resignar-nos a continuar patint aquesta dramàtica situació durant 4 anys més”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here