Compromís per Carcaixent oferirà els resultats electorals en temps real

0
384

Compromís per Carcaixent ha dissenyat una aplicació per a pàgina web i telefonia mòbil amb la finalitat d’oferir, en temps real, els resultats de l’escrutini de les eleccions locals. Es podrà accedir des de la pàgina web, http://compromiscarcaixent.com/. Actualment, ja es poden veure els resultats de les passades eleccions del 2011.

A partir de les 20.00 h del 24 de maig, al tall que acabe el recompte de cadascuna de les 25 meses electorals, s’afegiren els resultats a l’aplicació. La gent interessada podrà seguir l’evolució a través de qualsevol dispositiu pc o mòbil i comptarà amb enllaç directe a les xarxes socials.

El programa oferix gràfics animats sobre l’escrutini general, distribuïts per circumscripció i per meses electorals. També es poden consultar les candidatures dels huits partits que es presenten a les eleccions municipals. I una comparativa amb els resultats de les eleccions de 2011.

En acabar l’escrutini quedaran publicats els resultats i quines seran les persones que formaran la nova Corporació municipal.

Estes són les terceres eleccions municipals en què Compromís publica els resultats de les eleccions locals en temps real. Per tant, no es tracta d’una acció aïllada. El que fa és completar l’aposta ferma que tenim amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Hui per hui, fem seguiment a Twitter de les sessions plenàries de l’Ajuntament a través de l’etiqueta #PleCarcaixent i publiquem les intervencions més destacades en vídeo en el canal Youtube, entre altres iniciatives relacionades en este àmbit. I ara també, els vídeos de la campanya electoral.

Modernització de l’administració

Compromís planteja en el programa electoral la dotació de més mitjans tècnics en tots els departaments municipals i facilitats d’accés a punts connectats a internet en tots els barris i pedanies.

Segons Paco Salom, candidat a l’alcaldia: “cal una revisió completa del pla d’implantació de l’administració electrònica i la definició d’uns objectius per al període 2015-2016. Hem de millorar en la interoperabilitat entre administracions públiques. I resoldre els problemes de funcionament de la seu i el registre electrònic. Hem de fer reenginyeria de procediments administratius per tal de reduir càrregues tant a l’administració com a la ciutadania. Volem de l’Ajuntament de Carcaixent una administració a l’avantguarda del segle XXI. La gent ha d’eixir satisfeta per l’atenció que els preste el personal municipal”.

Compromís per Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here