Reiniciem proposa un «canvi» en el sistema polític de Carcaixent

3
281

Reiniciem considera que s’ha d’estar en política per devoció i ganes de prestar un servei públic als ciutadans.

En Reiniciem considerem necessari per a una major higiene democràtica que s’establisca una limitació de mandats. Per açò, cap càrrec de Reiniciem podrà estar més de dues legislatures (8 anys) en un càrrec públic. “Estem en contra que hi haja gent que porta tota la vida en política com és el cas de Juan Albert que porta 20 anys i es torna a presentar en aquestes pròximes eleccions o com Paco Salom, de Compromís, que porta 16 anys i també aspira a tornar ser reelegit regidor.

D’altra banda, entenem que si una persona ha de dedicar la seua jornada laboral completa a l’Ajuntament en l’exercici de les seues funcions, esta persona haja de cobrar un salari, però considerem desproporcionats els 3.300€ i els 2.700€ en 14 pagues que han vingut cobrant durant aquesta legislatura la Sra. Alcaldessa i el tinent d’alcalde Juan Albert. Per açò, apostem per una limitació salarial d’1.500 €.

Tampoc entenem que siguen necessaris els assessors que es tenen en l’Alcaldia. L’actual equip de govern, compta amb un nombre de 3 assessores que costen al voltant de 45.000€ a l’any a les arques públiques. El més cridaner d’aquest cas és que les tasques d’administració de la citada Alcaldia són realitzades per una funcionària de l’Ajuntament. Davant aquests fets, creiem que no fa falta cap assessor i que amb el personal disponible en el consistori es pot funcionar perfectament; és més, optimitzant les funcions del personal, es podria prestar un millor servei a la ciutadania.

Finalment, des de Reiniciem ens mostrem a favor de la supressió de les assignacions als grups polítics ja que entenem que a dia d’avui les necessitats bàsiques dels grups ja estan cobertes en concepte de despatx, ordinador, accés a internet, fotocòpies, etc. Per tant creiem que tals assignacions no deixen de ser una font de finançament per als partits i ens sembla inadmissible que en l’actual legislatura s’hagen destinat més de 82.000 € a tal fi. En concret cal destacar els quasi 40.000€ assignats al PP, els 24.000€ de Bloc-Compromís o els prop de 10.000€ del PSOE.

“Entenem que cal realitzar una regeneració total del sistema polític perquè els ciutadans tornen a creure en la classe política i açò només podrà dur-se a terme si es mostra transparència en la gestió i es compta amb la ciutadania en la presa de decisions que els afecten diàriament”.

3 Comentarios

 1. Sr Albert,
  Llegint el seu comunicat hem d’entendre que si vosté ix elegit, en acabar la legislatura 2015/19, en tant que voté ja haurà estat 8 anys, ja no optarà a res en l’ajuntament de Carcaixent?

  Sr Albert,
  Mentre vosté va ser regidor del PSOE el seu també va cobrar subvenció municipal. Per qué alehores aceptava, i sols quan van arribar les eleccions va dir que estava en contra?

  • Benvolgut senyor lector.

   En primer lloc, dir-li, que s´informe abans i si vol fer-me una pregunta no ho faça des de l’anonimat.

   Per a contestar-li dir-li que qui li parla, en els 10 mesos que vaig estar en el Psoe mai va ser partidiari de cobrar qualsevol assignació al grup i que a més no vaig fer cap ús d’eixos diners.
   Quan vaig passar a la condició de regidor no adscrit, si ho haguera reclamat haguera pogut cobrar-ho, cosa que no vaig fer.
   Per tant, ara, en coherència amb la postura que he vingut defensant, Reiniciem va llançar esta proposta perquè cap grup polític cobre assignacions econòmiques de l’Ajuntament; perquè ens sembla una vergonya que el PP durant aquesta legislatura haja cobrat quasi 40.000€, Bloc-Compromís 24.000€ o el Psoe 10.000€.

 2. Reiniciem Carcaixent es un partido democrático y como principio principal, tiene el confeccionar sus listas mediante primarias, a ellas pueden optar todos los ciudadanos de Carcaixent sin excluir a nadie, el Señor Carles Albert, se podrá presentar cuantas veces lo desee y podrá ser elegido cuantas veces se presente, otro asunto es que en los compromisos de concejal, en el partido Reiniciem Carcaixent, solo podrá permanecer dos legislaturas, de momento aún no está ni una, así que no ponga el carro delante del caballo.
  El Partido Reiniciem Carcaixent, lo que promete lo cumple, si los ciudadanos le otorgan la confianza para poder tomar decisiones, no le quepa la menor duda que la subvención a los partidos será retirada en Carcaixent, los partidos se deben subvencionar con las cuotas de sus afiliados y no con el dinero público.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here