Catalá diu a Alzira que el pròxim curs escolar també començarà a primers de setembre

0
413

La consellera d’Educació Mª José Catalá ha manifestat hui a Alzira que el pròxim curs escolar «començarà com l’any passat a primers de setembre», tot i les nombroses protestes que la majoria de comunitats educatives feren el curs passat davan t la forta calor patida a les aules. Català, davant els mitjans de comunicació, ha argumentat que no es poder reduir les hores lectives perquè ara en maig «també fa calor».

L’actual Genralitat no comtempla dotar als centres d’aire condicionat «perquè segons els tècnics no és recomanable» i és millor la ventilació natural.

Pel que fa al col.legi Gloria Fuertes d’Alzira que no va obrir les portes el dia de la ponentà ha dit que està ja projectada una sobrecoberta que es farà aprofitant el pròxim estiu. La problemàtica d’este centre fet amb materials especials que s’inunden les aules per la pluja i es sobrecalfa davant les elevades temperatures l’ha justificat la consellera «en les deficiències constructives detectades».

Mª José Catalá que ha acompanyat a la candidata del PP Elena Bastidas en el recorregut per mercat, ha assegurat que el seu partit «està creisquent» a mesura que avança la campanya i que Alberto Fabra «deuria ser el pròxim president perquè la del PP serà la llista més votada».

Per la seua part L’acaldable popular ha tornat a insistir en que «l’interés comú» de la resta de candidatures «és evitar que governe el PP perquè ho faça un multipartit» reconeguent implícitament que ninguna de les huit forces polítiques que opten a l’alcaldia d’Alzira contemplen la possibilitat de donar-li el seu suport a l’actual alcaldessa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here