Morera: «La Ribera recuperarà amb Compromís el dinamisme econòmic perdut amb el PP»

0
470

El candidat nº 2 per la circunscripció de València per la coalició de Compromís, Enric Morera, ha manifestat hui a Carcaixent que «La Ribera recuperarà amb les noves polítiques de Compromís el dinamisme econòmic que va tindre esta comarca i que ha perdut durant el govern del PP». Un dinamisme que ha perdut, segons Morera, per la «marginació» que ha patit al llarg del s diferents governs i administracions del PP.

Morera que ha donat suport este matí a l’acaldable de Carcaixent, Paco Salom, s’ha mostrat convençut que Compromís «traurà un gran resultat» en les eleccions del 24 M, tant a la Ribera com a la resta de les comarques de la Comunitat. A més si ha augurat a Salom que serà «el pròxim alcalde de Carcaixent». Tots dos han explicat el programa de Compromís entre els assistents al tradicional mercat dels dimarts.

Sala Multiusos

Paco Salom ha manifestat a Riberaexpress que una de les prioritats de Compromís si accedix a l’alcaldia serà fer una sala multiusos «per atendre les necessitats dels diferents dol.lectius com La Lira, els falels i d’altres». I pel que fa a l’aulari consdiera que el consistori de Carcaixent tot sol no podrà acabar estes instal.lacions i per tant apelarà a la Diputació i a la Generalitat per poder culminar-la.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here