Folgança entrega més de 3.000 signatures contra les escoles taller de tauromàquia d’Algemesí

0
323

El col·lectiu Folgança-Iniciativa animalista d’ Algemesí ha entregat  més de 3.000 signatures en contra de les escoles taller de tauromàquia a Algemesí al seu  organitzador i responsable, el regidor de joventut de l’ Ajuntament d’ Algemesí Adrián Palmero. Demanem que no s’utilitzen diners públics, mitjans  informatius,  ni espais, ni locals  de l’Ajuntament en ensenyar mètodes de  maltractament i mort als animals com és la tauromàquia. En compte d’ açò,  volem que aquests diners i recursos s’ invertisquen en educació en el respecte i cura dels animals, o en el seu cas, en ajudes a les persones que més ho necessiten en aquest temps de crisis,  siguen beques menjador, serveis socials, ajuda als discapacitats o en ajudes a la dependència de la gent gran.   Així mateix, lamentem l’ús de la passada  Expo Algemesí,  duta a terme al Parc Salvador Castell el passat  8, 9 i 10 de maig, en  la qual l’ Ajuntament ha convertit una mostra del que haurien de ser activitats, associacions  i entitats del poble en un trist i patètic  escaparate  per promoure aquestes tristes i anacròniques pràctiques de tortura animal.  És per això que  seguirem a  l’ aguait denunciant qualsevol tipus d’ apologia, promoció i pràctica del maltractament animal que es faça al nostre poble.

Folgança-Iniciativa animalista

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here