Ana Calatayud (UxV) visita el barri de Quatre Camins a Carcaixent

2
680

En les rondes de visita als barris, en la vesprada d’ahir, la candidata a l’alcaldia de Carcaixent per Units per València, Ana Calatayud Tortosa, acompanyada per membres de la candidatura, ha visitat el barri dels Quatre Camins.
Durant l’exposició d’alguns punts destacats del programa electoral va estar acompanyada per Juanjo Llopis, Ana Vayá i David Pérez, els número dos, tres i quatre, respectivament, de la candidatura amb què Units per València es presenta a les eleccions de diumenge que ve.
En la reunió, Calatayud, ha comentat amb els veïns, entre altres assumptes d’interés per al barri i la població, una novetat, i és que durant el dia de hui els veïns havien rebut els rebuts corresponents al primer pagament de l’IBI del 2015, en estos rebuts de manera injustificada apareix com a data límit de pagament en període voluntari el 4 de Juny de 2015, quan l’Ordenança General de Gestió, Recaptació i Inspecció de Tributs Locals i Resta d’Ingressos de Dret Públic Local, establix com a termini el 21 de Juliol.
Hem explicat en la reunió després de fer les averiguacions oportunes, informarem del que tenien que fer, si se prepara la remissió d’un altre rebut amb la data de final del període voluntari correcta o be amb el rebut recibit es pot fer el pagament conforme amb allò que s’ha regulat en l’Ordenança mencionada.
Segons la candidata a l’alcaldía, els veïns s’han mostrat sorpresos davant del retall en el termini de pagament de l’impost.
Continuarem amb les visites als barris el dimecres 20 de Maig, que visitarem el barri de Santa Bárbara.

Ana Calatayud
Candidata a l’Alcaldía de Carcaixent

2 Comentarios

 1. Ho tenieu molt més fàcil!
  Si Ana Calatayud haguera estat hui en la comissió d’hisenda, com era la seua obligació, ara tindria tota la informació sobre els rebuts de l’IBI.
  Però no es preocupeu que el PP en la reunió d’esta vesprada amb els veins ja ho ha deixat tot clar!
  Per cert, podrieu posar alguna imatge de la reunió amb els veins: una imatge, de vegades, val més que tot un comunicat!.

  • Sr. Opinador, tindría que enterarse be de les coses per a no clavar la pata.
   Mire, primer no posse imatges per respecte a la gent que acudix a les reunions, pareix mentira que ho diguen vostès precisament que «no quieren que les graven».
   I respecte a lo del IBI, els veïns, tal com vaig quedar amb ells en la reunió están degudament informats, pues encara que no vaig anar a la comissió, perque no es va fer en el día habitual, me vaig passar per l’Ajuntament ha informar-me i vaig obtindre la informació pertinent desde el departament de tresoreria/recaptació.
   Per als lectors, els diré que el termini de pago dels rebuts es el 21 de Juliol i que s’informará oportunament per a que puguen fer el pago fins eixa data.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here