Els jubilats de l’Alcúdia viuen la seua Setmana Cultural

0
301

Al llarg d’esta setmana, l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de l’Alcúdia està celebrant la Setmana Cultural, la qual compleix enguany el seu 36 aniversari.

Els actes començaren amb la tradicional Exhibició de Gimnàstica Rítmica a càrrec dels grups de dones de Villanueva de Castellón i de l’Alcúdia, cosa que posa de manifest el punt d’unió entre majors de distintes poblacions, a més de demostrar com d’àgils estan i quin sentit del ritme tan bo tenen els nostres majors.

Sens dubte, una de les celebracions més esperades va ser el dinar de germanor que es va celebrar ahir dijous a la plaça Tirant lo Blanc. Tot i el dia tan calorós que va fer, amb temperatures que superaven els 40 graus, més de 300 persones pogueren tastar la paella gegant de Galbis, que estava tan bona com de costum.

El punt musical de la setmana el posarà l’Encontre de Corals que es celebrarà hui divendres a la Casa de la Cultura, amb la participació de la Coral de Villanueva de Castellón i la Coral Nova Creació de l’Alcúdia.

La festa grossa arribarà el dissabte a la nit amb el Ball del Mantó de Manila, una celebració temàtica on cada any els assistents han de dur una peça de roba concreta que els permet entrar al sorteig d’un sopar per a dues persones.

L’Associació Cultural Pensat i Fet d’Alberic posarà el punt i final a esta Setmana Cultural de les Persones Majors el diumenge 17 amb la representació d’un divertit Sainet titulat “Cels de novençà”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here