Compromís per Gavarda aposta per la participació ciutadana

0
477

La tria del seu candidat a l’Alcaldia i l’elaboració del programa electoral s’ha fet amb la participació del veïnat

Compromís per Gavarda es presenta a les eleccions locals del 24 de maig amb una aposta clara: la participació ciutadana en la presa de decisions.

Com a mostra d’aquest compromís ja han realitzat algunes accions encaminades a donar-li la veu als veïns i veïnes de Gavarda, com han sigut les assemblees obertes, d’on han eixit les propostes que formen part del seu programa electoral, i les primàries obertes, on veïns i veïnes van decidir el candidat a l’Alcaldia.

Compromís per Gavarda ha realitzat 3 assemblees obertes a la participació. Amb el lema T’escoltem i actuem, el 11 de novembre de 2014 es realitzà la primera d’aquestes, on el col·lectiu presentà “un model nou de treball, molt més participatiu, directe i pròxim a la gent, on no només volem fer partícip la ciutadania, amb total transparència del nostre treball i de la presa decisions sobre temes que ens afecten, també volem escoltar-la, que ens facen arribar directament les seues propostes i crítiques, la voluntat que es convertisca en una nova forma de treballar a l’àmbit municipal”.

Seguint el camí iniciat, el 30 de gener es portà a terme la segona assemblea, i el 10 de maig la tercera, de les quals han sorgit les propostes que formen part del programa electoral en la que el col·lectiu de Compromís per Gavarda es presenta a les eleccions locals del 24 de maig de 2015.

Continuant en la seua aposta per la participació, el 28 de març celebraren, per primera vegada a Gavarda, unes primàries obertes a tot el veïnat per a la tria del seu candidat a l’Alcaldia. Ade Pastrana fou elegit per encapçalar la llista local.

Per a Compromís per Gavarda la participació ciutadana en la presa de decisions és un punt fonamental i una línia estratègica bàsica al seu programa de govern, i es compromet a complir-lo, segons va declarar el seu cap de llista a la presentació de la candidatura el passat 26 d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here