Compromís organitza un sopar popular a l’Alcúdia amb Dani Miquel, Toni de l’Hostal i Jonatan Penalba

0
300

Paco Sanz presentarà una sèrie de mesures a aplicar durant el primer any de legislatura

Demà dissabte a la Plaça Tirant lo Blanc de l’Alcúdia, tindrà lloc un Sopar Popular i Festa, amb la presència de Dani Miquel, Toni de l’Hostal i Jonatan Penalba, cantautors de l’Alcúdia.

 En acabar el sopar i abans de les actuacions prendran la paraula Graciela Ferrer, pròxima diputada, candidata número 3 a les Corts Valencianes per Compromís i finalment Paco Sanz, candidat a l’alcaldia, que presentarà algunes de les mesures que Compromís aplicarà durant el primer any de legislatura si els veïns i veïnes de l’Alcúdia li donen la confiança.

Toni de l’Hostal presenta en un vídeo aquest sopar emulant una partida de pilota valenciana en la que apareix en un cameo el candidat de l’Alcúdia com a pilotari. https://www.youtube.com/watch?v=cCryYVcFkLs

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here