Compromís acusa a Bastidas de «no cumplir» la promesa de traslladar el Jutjat de lo Penal nº 15

0
373

Aranda : “Este Jutjat podria en el futur jutjar la conducta de Rus si perd el seu fur com a Diputat de les Corts Valencianes”

A pesar d’haver-ho sol·licitat en distintes ocasions tant en el Ple d’Ajuntament com en les Corts Valencianes, acaba la legislatura i l’Alcaldessa d’Alzira no ha complit amb la seua promesa de traslladar les actuals dependències del Jutjat Penal a unes noves instal·lacions (va dir que serien a l’edifici rehabilitat de la Parrilla)

Les condicions en què es treballa en este Jutjat tan important són molt deficitàries amb absència total d’espai per a funcionaris, expedients i peces de la policia que s’amuntonen per tots els espais disponibles.

Es tracta d’una necessitat urgent i molt més important que pot ser el museu faller o les aules per a jubilats que sí han sigut objecte d’inauguració per l’Alcaldessa, així com un nou casal per a una falla de la Ciutat.

Podria passar que la causa oberta a l’alcalde de Xàtiva Alfonso Rus poguera ser jutjada en estes dependències del Jutjat Penal i podria comprovar-se a la vista de tots els mitjans de comunicació de tota Espanya el nivell tan deficitari de la nostra justícia.

També cal recordar que, donat que Alfonso Rus no tornarà a ser el President de la Diputació de València, també queda en l’aire la construcció de la nova Seu de la policia local perquè Bastidas va dir que tenia un compromís de Rus per pagar aquest edifici.

És per això que des de Compromís per Alzira instarem de forma urgent que s’informe si el trasllat esta aprovat i quan es va a dur a terme o, en qualsevol altre cas, adoptarem mesures perquè la solució no s’allargue més en el temps perquè la justícia ha d’estar a l’altura dels temps en què vivim .

Carles Aranda Mata
Responsable política municipal
Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here