Isabel Aguilar (PSOE) escolta les demandes dels gerents del Grup Mazo

0
381

Aguilar es va comprometre a revisar el pagament de l’impost de circulació de vehicles, ja que Grupo Mazo paga actualment una quantitat molt elevada i la seua flota de camions no circulen pel casc urbà
Isabel Aguilar manté des de fa mesos encontres i reunions amb col·lectius, associacions i empresaris de la nostra ciutat.
Esta setmana s’ha reunit amb els directius d’una de les empreses més destacades d’Alzira, Grupo Mazo.
Esta empresa familiar comença en 1933, ha anat passant generació darrere generació, de pares a fills, i en l’actualitat és una de les deu empreses del transport refrigerat més importants del país, compta amb més de 423 treballadors i una flota de camions de vora 700 unitats.
A la reunió Aguilar va estar acompanyada pel diputat en les Corts Valencianes Francesc Signes. Entre les qüestions que més preocupen al dirigents d’esta destacada empresa alzirenya es troba la connexió directa amb l’AP-7; la demandada carretera d’Albalat o la necessitat de més facilitats a l’hora d’instal·lar-se al polígon de El Pla.
Aguilar va recordar que «al llarg d’estos quatre anys de legislatura no hem deixat passar cap oportunitat sempre que hem tingut l’ocasió de sol·licitar tant la connexió amb l’AP-7 com la carretera d’Albalat, així com el desdoblament del pont de Mcdonalds», el PP ha fet oïdes sordes i no s’ha preocupat de moure un dit per tal d’atendre estes velles reivindicacions.
A més la candidata a l’alcaldia va exposar les línies a seguir si accedís al govern municipal, i que passa per donar experiència laboral als joves d’Alzira per a que les empreses locals ho tinguen més fàcil a l’hora de contractar a treballadors, o facilitar la creació i instal·lació d’empreses innovadores, que generen ocupació de qualitat, així com suport als emprenedors que generen autoocupació.
Aguilar es va comprometre a revisar el pagament de l’impost de circulació de vehicles, ja que Grupo Mazo paga actualment una quantitat molt elevada i la seua flota de camions no circulen pel casc urbà, entre d’altres qüestions perquè està prohibit.
Per la seua banda, Francesc Signes va deixar clar als empresaris que els socialistes d’Alzira porten anys demanant la inclusió en els pressupostos de la Generalitat de les principals demandes en infraestructures de la ciutat.
També va declarar que s’està estudiant la possibilitat de no prorrogar el peatge de l’AP-7, una volta expire la concessió en 2019, o deixar lliures de peatge aquells trams de les nacionals 332 i 340 on encara al travessar pobles no existeix variant.
Aguilar va prendre el compromís de que una volta siga alcaldessa visitarà amb certa assiduïtat les empreses de la nostra ciutat, fent especial rellevància en les empreses amb una forta projecció nacional i internacional, com és el cas del Grupo Mazo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here