Eugeni Alemany i Kogollonuts en la Nit Jove de Compromís a Carcaixent

0
371

Joves amb Compromís ha programat per a la nit del dissabte, 16 de maig, les actuacions de l’humorista suecà Eugeni Alemany i la xaranga Kogollunuts amb el seu espectacle Kogollonuts Live Set. L’espectacle començarà a partir de les 23.00 h en el Passeig.

Eugeni Alemany

Eugeni Alemany és natural de Sueca. Llicenciat en Filologia. Inicià el seua trajectòria professional com a guionista en els programes «En casa con Bárbara» i «Queda’t amb mi» (Canal 9). En 2003 va debutar com a reporter en el magazine «A la fresca». Com a guionista i presentador ha participat en el programa de cine «Sense filtre» (Punt 2), en el late night «El típic programa» (Canal 9) i «Nos pierde la fama» (Cuatro). Des d’octubre de 2006 fins a gener de 2008 va treballar en Telecinco com a reporter del programa «Caiga quien Caiga». I darrerament ha conduit el programa d’entreteniment i divulgació “Trau la llengua” (Canal 9).

Kogollonuts

La Xaranga Kogollonuts és una agrupació de músics de Carcaixent nascuda, ara fa 12 anys, d’entre la gent jove de la Banda Juvenil de la Lira Carcaixentina. Els primers cinc anys de vida foren la xaranga de la Falla Jaume I el Conqueridor. Actualment són la xaranga de la Falla Creu-Julià Ribera. El seu repertori és molt variat des de festes de moros i cristians, comiats de solters, bodes, mig anys, desfilades, carnestoltes, etc.

Kogollonuts ha volgut reinventar-se i pujar a l’escenari. La mescla de música de carrer amb bases electròniques és l’essència del nou projecte d’esta banda, denominat Kogollonuts Live Set. El seu repertori és molt variat. Des de versions de Tito Puente, Raphael fins a Rage Against the Machine o Herbie Hancock. Este treball implica la confecció dels arranjaments d’una banda i la producció de les bases electròniques, de la mà de dos Dj’s que formen part del grup. Un projecte que va començar l’any 2014 i que continua prenent forma.
Joves amb Compromís
Carcaixent

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here