Els partits locals aprofiten el Mercat d’Alzira per explicar els programes i guanyar simpaties

2
440

El mercat tradicional del dimecres va estar ahir més animat que mai amb la presència dels candidats de quasi totes les candidatures d’Alzira que aprofitaren la nombrosa presència de compradors per explicar els seus programes i repartir globus, bolis, gorres entre d’altres objectes publicitàris.

Plaza del Caudillo

Ha cridat especialment l’atenció la presència de la nova candidatura local -APOCAL- encapçalada per José Luis Sansaloni, que ens trasmés als mitjans de comunicació les seues pretensions en la pròxima legislatura; «seré la mosca cojonera del govern». En el seu programa crida l’atenció alguns detalls del passat. Sansaloni quan es referix a la Plaça Major, l’anomena «Plaza del Caudillo» i quan nomena la nostra ciutat ho fa amb la toponímia d’altra època «Alcira».

La xiqueta d’Ivan

Especialment alegre es trobava el cap de llista d’EUPV, Ivan Martinez, que acaba de ser pare d’una xiqueta, Nerea. A bon seguir que el regidor alzireny no oblidarà esta campanya electoral siga quin siga el resultat. En lloc de la «niña de Rajoy» caldrà parlar, a partir d’ara, de la «xiqueta d’Ivan».

Gómez, Llopis i Aguilar

Per la seua part a l’alcaldable de Compromís Diego Gómez l’ha sorprés Riberaexpress dialogant, per un costat, amb la candidata socialista Isabel Aguilar i per altra amb l’aspirant de Ciudadanos, Mª José Llopis, tot i que no ha trascendit el contingut de les dos conversacions, a bon segur que s’obriran tot tipus d’especulacions. Gómez i els seus companys de llista han repartit un fum de globus i un bon grapat de taronges junt a les seues particulars propostes municipals.

Isabel i Tonet

Però l’estrela del mercat d’este dimercres ha sigut, sens dubte, l’actor Ferran Gadea, el «Tonet» de l’Alqueria Blanca» que s’ha fet centenars de fotos amb els seus seguidors. Tonet ha donat suport a la socialista Isabel Aguilar que ha intentat aprofitar al màxim el tirò del reconegut actor valencià.

Prop d’allí el candidat d’UPyD, Agustin Pérez, ajudat per un jove i atractiu maniquí intentava convèncer els vianants que el seu programa és millor que els altres. Al xiringuito del PP ha acodit a última hora la candidata Elena Bastidas que en pocs minuts ha donat mostres de la seua popularitat.

També Llopis que ha participat en un programa d’Alzira Ràdio s’ha incorporat tard i en el poc temps que ha estat s’ha deixat voler per alguna que altra formació d’esquerres, amb les que no descarta poder fer algun tipus de pacte davant les dolentes relacions amb la candidatura popular.

La candidatura d’Iniciativa per Alzira (IPA) ha fet soroll amb un vehicle que s’ha passejat al llarg de tot el matí pels voltants del mercadet, mentre la única ausència ha estat  la d’Units x València que encapçala, Pascual Martí.

2 Comentarios

  1. ….Y según tu crónica escrita el PP no estaba….jajaja. Todos conocen que tienes cierta simpatía por un partido pero hombre, que no se te note tanto. Aunque pensando bien produce el efecto contrario. Al leer el texto piensas más en la que falta que en los que están.

  2. Caramba Da, sembla que amb el teu irrefrenable desitg de desacreditar a Riberaexpress no has llegit a fons l’article. I a més esta vesprada la candidata del PP, quina casualitat, apareix en la foto de Portada, després d’anar alternant candidats de distintes formacions. O tal vegada hagueres preferit que sols apareguera sola la teua candidatura. Hui no és el teu dia, tal vegada tinga la culpa la impresionant ponentà que cau sobre Alzira i la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here