«Tonet» dona suport a Isabel Aguilar (PSOE) que valora «molt positivament» l’inici de campanya

0
412

Ferran Gadea, «Tonet» en L’Alqueria Blanca, recolza a Isabel Aguilar en la visita de hui al mercat dels dimecres d’Alzira
A les eixides al carrer hi ha que afegir les reunions amb col·lectius locals, empresaris i associacions
Isabel Aguilar, candidata socialista a l’alcaldia d’Alzira, valora molt positivament els primers dies de campanya. «Han sigut molt intens ens hem acostat als veïns, en diverses zones de la ciutat, per apropar-los a les nostres propostes, amb les que pretenem canviar el model de ciutat als que ens han portat els dotze anys de govern del Partit Popular», ha declarat Aguilar.
A les eixides al carrer hi ha que afegir les reunions amb col·lectius locals, empresaris i associacions. A més per a demà dimecres la visita al tradicional mercat dels dimecres comptarà amb un dels personatges més populars de la xicoteta pantalla, Ferran Gadea, més conegut com a Tonet en L’Alqueria Blanca. Ferran és un dels candidats socialistes a les eleccions autonòmiques per tal d’aconseguir tornar a governar la Generalitat, després de vint anys en mans del PP.
Com a socialista, Tonet estarà recolzant a Isabel Aguilar en la visita al mercat, «estic convençuda que serà tot un èxit que un dels personatges més volguts de l’Alqueria Blanca, com ho és Tonet, aprope als alzirenys les propostes del meu programa electoral per tal de canviar el present, per a millorar el futur».
Les ganes de canvi, de virar cap un altre costat són més que evidents, «al menys eixa és la percepció que estem tenint els socialistes en les eixides que hem fet fins ara», ha matisat Aguilar.
Encara queden molts dies de campanya electoral y els socialistes els van a aprofitar per a fer aplegar a tots els alzirenys les propostes per al canvi, per mig de les eixides a les distentes zones de la ciutat, a través de les xarxes socials i en unes dies visitant l’oficina de la candidata, ubicada al Carrer Pere Crespí d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here