Mª José Llopis (Ciudadanos): «Els veïns de l’Alquerieta em demanen sobretot treball»

0
423

La candidata a l’alcaldia d’Alzira per la formació política Ciudadanos, Mª José Llopis, s’ha compromés a impulsar polítiques d’ocupació durant la seua visita d’ahir al barri de l’Alquerieta. «Alguns veïns m’han explicat les precàries condicions en les que viuen i m’han demanat sobret un lloc de treball» ha explicat a Riberaexpress.

Llopis pretén ficar en marxa una bossa de treball rotatòria amb la que pretén paliar la precarietat en la que viuen moltes famílies d’esta barriada d’Alzira. Molts veïns d’esta zona coneixen a la candidata de Ciudadanos de la seua etapa com a secretària del Grup Municipal Popular. Mª José, sensible als problemes de la gent es preocupava, aleshores, per les problemàtiques dels alzirenys que s’acostaven a l’Ajuntament demanant ajuda, fins el punt que des de «algún càrrec del PP em deien que el consistori no és una ONG».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here