Compromís reclama una reforma per a l’escola de La Barraca la més antiga de la Comunitat

0
173

La candidata per a l’Entitat Local Menor de la Barraca d’Aigües Vives per Compromís, Verònica Almunia, es va comprometre ahir a reivindicar a l’Ajuntament d’Alzira que reforme de forma «urgent» l’escola, la més antiga de la Ribera i de la Comunitat amb més de 60 anys.

Almiñana, una administrativa aturada de 37 anys, assegura que si és elegida, donarà «veu als 800 veïns» que hi han de la part d’Alzira per fer una entiat «més participativa».

Altra de les necessitats més evidents de La Barraca és una zona esportiva «per no tindre que deplaçar-nos a Alzira per practicar l’esport.

Però la reivindicació més forta i cridanera el que essta Entitat Local Menor tinga com àrea d’influència a tota la Vall d’Aigües Vives. I explica Verònica que els residents en els xalets de la zona voten a Alzira mentre utilitzen els serveis de La Barraca.

Compromís va organitzar ahir una matí lúdic al voltant de l’antiga estacioneta on els menuts gaudiren d’unflables i els majors de productes ecològics. A l’acte va assistir el candidat a l’alcaldia d’Alzira, Diego Gómez, que va escoltar les demadnes de Verònica Almiñana així com de la presidenta de l’AMPA del centre escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here