Reiniciem presenta un programa «realista» per traure a Carcaixent de la «foscor»

2
479

El col·lectiu Reiniciem Carcaixent va començar la campanya presentant davant més de 70 persones el seu programa electoral.
Reiniciem pensa que el programa electoral hauria de ser un contracte entre els partits i la ciutadania.
La situació de l’Ajuntament de Carcaixent després de 16 anys de govern popular i d’una oposició quasi sempre silenciada, és la que hem vingut denunciant des de fa temps i hem anat traslladant a tots els veïns i col·lectius de la localitat. Per açò, vista la situació en la qual es troba l’Ajuntament, hem realitzat un programa completament realista, sense populismes ni falses promeses i on no hi ha ni una sola proposta que no es puga complir. A més, les nostres propostes estan econòmicament valorades i van acompanyades d’un pla econòmic per a poder retallar en despeses superficials i destinar-los a altres partides que entenem que són molt més necessàries com és el cas de benestar social, ocupació, agricultura i educació.
Com no podia ser d’una altra forma i al Reiniciem ser un col·lectiu assembleari, l’eix central del programa gira al voltant de la participació dels ciutadans en la presa de decisions municipals i amb total transparència, perquè els ciutadans tinguen tota la informació disponible i sàpiguen en tot moment en què, com i quan es gasten els seus diners.
En resum; «el programa de Reiniciem és un programa per a traure a Carcaixent de la foscor en la qual porta sumida tant temps. Però aquesta reiniciada, solament serà possible si els ciutadans, fugint dels quals llancen insults i difamacions malintencionades, reflexionen sobre les diferents propostes, el treball realitzat i la competència de les persones en qui van a dipositar la seua confiança».

2 Comentarios

  1. A los ciudadanos de Carcaixent, desde hace un cierto tiempo que vengo siguiendo la trayectoría de Reiniciem Carcaixent, veo que son personas de la más variopinta clase, hay quien tiene estudios (más que otro de cualquier partido), hay celadores, sindicalistas, parados, jubilados, etc. en fin de todo gente trabajadora, tambien me he dado cuenta que no siguen directrices de sus centrales en Valencia, Madrid o Barcelona, en fin que son independientes en sus actos y en sus formas. pues, pensándolo bien, a Carcaixent le hace falta personas que se preocupe de Carcaixent y de sus ciudadanos y que no estén pendiente de sus partidos.
    Estas elecciones votaré a REINICIEM CARCAIXENT, anteriormente he votado al PSOE, IU, UXV,PP, y todos todos me han defraudado, a Juanito no le he votado ni le votaré, por ser una persona poco trasparente.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here