Paco Salom (Compromís): «Recordeu que Salvador Ferrer (PP) va ser designat per Rus»

0
426

El candidat a l’alcaldia de Carcaixent Paco Salom va assegurar ahir a Cogullada que «canviarà» un municipi «desfet» davant un endeudament superior als 14 milions d’euros, després d’advertir que Salvador Ferrer «és el candidat designat per Rus».

Salom que no fer masa promeses al casal de l’Associació de Veïns «preferim els fets», sí que va es va comprometre a que Cullà i altres districtes del munici tindran el seu respectiu regidor.

Acompanyat per Desiré Palma i Natxo Escandell els candidats d’esta coalició significaren que «no votar Compromís significarà tornar a donar-li al PP l’alcaldia de Carcaixent». Salom també es va comprometre a revisar el valor cadastral i a baixar l’IBI, a fer de la transparència i participació ciutadana «els eixos fonamentals de l’actuació de govern», a «prioritzar» el benestar general de les persones, a promoure una societat «més igualitària i solidària» així com a defensar «l’educació pública, de qualitat i en valencià».

Davant la dificultat que cap candidatura abaste la majoria absoluta, este llicenciat en Econòmiques de 54 anys que treballa com a tècnic en la Conselleria d’Agricultura, digué que «no tenim por a governar en minoria».

Amiguisme i compra de voluntats

Tampoc va estalviar dures crítiques cap el 16 anys de govern popular; » ha comprat voluntats, beneficiat els partidaris, malbaratat recursos i cultivat l’amiguisme en Procarsa». Recordà que hi han soterrats 1,4 milions en un aulari inservible i que ha deixat un poble «desfet» amb un endeudament superior als 14 milions d’euros. I respecta al seu màxim rival en estes eleccions advertí, » Salvador Ferrer és el candidat designat per Rus».

Als veïns de Cullà els assegurà, finalment, que «volem canviar Carcaixent per a fer un poble tranquil i cómode».

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here