Guanyadors dels V Premis Literaris de l’IES Rei en Jaume d’Alzira

0
576

El saló d’actes de la Casa de la cultura d’Alzira ha reunit els alumnes de sisè dels centres de primària Ausiàs March, Sants Patrons, Federico García Lorca i Glòria Fuertes per fer el lliurament dels guardons literaris que organitza l’IES Rei En Jaume d’Alzira.

En la modalitat de narrativa en valencià van ser premiats els treballs presentats per  Elsa Rosell Vives i Andrea Clemente García  del col·legi Sants Patrons i Aurora Libro Ramírez del col·legi Ausiàs March. En la modalitat de narrativa en castellà els guardonats van ser Andrea Clemente García, del col·legi Sants Patrons, Cecilia Cristaldo del Glòria Fuertes i Pablo Villalba Bisbal, del col·legi Federico García Lorca.

L’escriptor Josep Millo, autor reconegut de narrativa infantil i juvenil, va participar en el lliurament de premis i tot seguit va mantindre un encontre amb els joves assistents. Els alumnes guardonats es trobaren amb la sorpresa de protagonitzar una entrevista que els va fer l’escriptor.

Josep Millo preguntà els joves autors sobre els aspectes dels seus relats que més els havia cridat l’atenció i sobre la seua afició literària.

A continuació es va donar la paraula als assistents a l’acte perquè pogueren fer preguntes tant als seus companys com a l’escriptor.

Aquests premis literaris organitzats per l’IES Rei En Jaume i patrocinats per l’AMPA de l’institut s’emmarquen en el Pla d’acollida del centre i van dirigits als alumnes de primària que el proper curs s’incorporaran a fer els estudis d’ESO en aquest institut. El Pla d’acollida es completa amb una jornada de portes obertes, en què pares i alumnes reben informació i visiten les instal·lacions del centre, i un taller mediambiental, en el qual realitzen diverses activitats preparades pels departaments de Ciències Naturals i Geografia i Història.

IES Rei En Jaume

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here