La Fira del Llibre es consolida a Alginet

0
327

 

Per tercer any consecutiu l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet ha organitzat  la Fira del Llibre i la Cultura. Tres anys portant a Alginet literatura i activitats culturals vinculades amb la lletra.

El divendres 1 de maig va ser la data escollida per celebrar aquesta trobada cultural on es va gaudir de la presència d’escriptors de renom com ara Àlan Greus, Vicent Borràs, Fina Girbes, Enric Lluch, Josep Lozano i Urbà Lozano. La fira va oferir al llarg del dia un bon grapat d’activitats com tallers infantils a càrrec Chupa Chups, contacontes, titelles, mostra de còmics antics, llibres de gran valor històric a càrrec de la Biblioteca Municipal i exposició del Museu Valencià d’Història Natural. A més, es van sortejar  diversos lots de llibres.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here