Calendari d’actes electorals de Compromís per Carcaixent

0
499

Compromís per Carcaixent ha organitzat un seguit d’actes electorals i d’oci per a la campanya electoral, que tindrà lloc entre els dies 8 i 22 de maig.

En ells, els membres de la candidatura que encapçala Paco Salom, explicaran moltes de les propostes que inclou el programa electoral. A més, faran repàs dels quatre anys de legislatura i de la tasca d’oposició feta a l’Ajuntament de Carcaixent.

La candidatura de Compromís barreja l’experiència dels regidors amb la incorporació de noves persones amb perfils tècnics i gent jove. En definitiva, una candidatura preparada per a la tasca de gestió, amb implicació en molts àmbits de la societat civil de Carcaixent.

El projecte de Compromís per Carcaixent es basa en els eixos fonamentals següents:

1 Un Ajuntament gestionat amb trellat i responsabilitat. Paco Salom i Compromís han de liderar el canvi polític
2 Una economia al servei de les persones: aposta decidida per la confluència entre l’agricultura i el turisme com a motors de la reactivació econòmica. I posada en valor del patrimoni local: protecció, adquisició i divulgació
4 La nostra prioritat: el benestar de totes les persones #rescatempersones
5 La transparència i la participació ciutadana: valors fonamentals de l’actuació de l’equip de govern
6 La joventut: la flama de la regeneració política i democràtica

Calendari d’actes

Dia Acte Lloc Hora Divendres, 8 de maig Acte electoral Cogullada Associació de Veïns de Cogullada 19.30 h Dissabte, 9 de maig Presentació candidatura Auditori municipal les Dominiques 19.00 h Dilluns, 11 de maig Acte electoral Avingudes CEIP Víctor Oroval 19.30 h Dimarts, 12 de maig Acte electoral La Muntanyeta Associació de Veïns de la Muntanyeta 19.30 h Dijous, 14 de maig Acte electoral Santa Bàrbara AAVV Santa Bàrbara 19.30 h Divendres, 15 de maig Acte electoral Majors Centre Integral de Majors (CIM) 17.00 h Divendres, 15 de maig Acte electoral Centre – Passeig CEIP Navarro Daràs 19.30 h Dissabte, 16 de maig Actuació d’Eugeni Alemany i Kogollonuts Live Set Passeig 23.00 h Diumenge, 17 de maig Acte electoral La Barraca d’Aigües Vives Associació de Veïns de la Barraca d’Aigües Vives 19.30 h Dilluns, 18 de maig Acte electoral Les Barraques Associació de Veïns de les Barraques 19.30 h Dimecres, 20 de maig Acte electoral Quatre Camins CEIP José María Boquera 19.30 h Dijous, 21 de maig Espectacle Nus Pep Gimeno, Botifarra i Miquel Gil Plaça del Mercat 22.30 h Divendres, 22 de maig Acte final de campanya Plaça Miguel Hernández 20.00 h

Compromís per Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here