Santisteban (UGT) acusa al PP de practicar el «caciquisme» municipal a la Ribera

0
385

Les administracions locals de la comarca de la Ribera han perdut prop d’un miler de treballadors «entre funcionaris i treballadors laborals» durant la última legislatura segons ha denunciat hui a Alzira el dirigent de la FSP-UGT Paco Santisteban. Un fet que ha provocat la «pèrdua de nombrosos servicis municipals». A més de destacar «l’eventualitat» dels llocs de treballa en els municipis més menuts de la comarca i la reducció de plantilles en la majoria dels ajuntaments.

Caciquisme municipal

Santisteban s’ha mostrat molt crítica amb els consistoris governats pel PP donat que «han practicat polítiques de caciquisme en moltes poblacions». Per això ha recomanat als treballadors i a les classes mitjanes que «voten a partits progressistes i d’esquerres» en les pròximes eleccions municipals.

El sindicalista de la UGT, que ha qualificat de «gravíssim» el cas Rus ha censurat les obres «faraòniques» fetes en determinats municipis, encara que ha criticat especialment el parking i el nou mercat d’Algemesí. També s’ha mostrat contundent amb el Consell a qui ha acusat de «promoure la sanitat i l’educació pprivada en detriment de la pública. Ha qualificat de «vergonyosa» l’escasa implantació de la Llei de la Dependència a la Comunitat Valenciana i no s’ha oblidat de recordar «l’ingerència» de l’alcadessa de Carlet amb el tema de les multes de tràfic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here